Darah coklat nak ke warna pink sikit sahaja

Sorry tkde gmbr .. sy pinjm gmbr google .. lbih kurang begini tp betul betul sedikit adakah normal ??? Atau ptut jumpa doc.. risau tp tlut jumpa doc tk nmpk ap2 lg 5weeks 5 days

Darah coklat nak ke warna pink sikit sahaja
4 Balas

Pengalaman sy keluar spotting sikit je mcm ni tp utk 2 hari, bila check doktor kata normal dan suruh pantau kalau ada keluar spotting dan jumlah makin byk atau tak. Tapi, seeloknya rujuk doktor sbb badan org tk sama kan. Sy alhamdulillah skrg dh 36w, masa keluar spotting mcm ni around 6w.

better jmpa doc..saya dlu mcmnie.. Lmbt jmpa doc.. Saya keguguran.. Kalau mcmni selalunya ancaman keguguran...

Patut jumpa doc sis

elok jumpa doktor