7 minggu baru

Nak tanya...kenapa ye keputihan sy keluar skali ng darah muda... bila tgk nmpk warna coklat...sy aritu dh cek kt klinik...doc guna muncung mulut itik...ai kencing pn oke xde jangkitan kuman...doc pn xde kata ap2 tp gak tu laa sy risau sbb jdi balik drah coklat ni...aritu scan pn bby oke tp kecik lgi..

1 Balas

Tunggu result vagina swab tu. Dlm pada tu elakkan lasak. Rehat secukupnya. Elakkan makanan bergula dan tinggi karbohidrat sbb karbohidrat menghasilkan gula dlm darah. Bakteria suka gula. Jadi keputihan pun ada bakteria.