Keluar darah

Sy nk tnye siapa yg pernah ada pengalaman keluar drah sikit2 warna coklat pd awal kehamilan?apakah itu normal dan adakah kandungan selamat or bakal keguguran?dh jumpa doc tp doc sruh tggu smpai 10week bru scan smula

2 Balas

sama ler...sy dh 7 week sejak 5 mggu kndungan darah kluar sikit2 kalau berita buat keja jd tompokan pada seluar dalam...dokter scan just kantung je nmpk so 10 mggu ni scan smula nk pastikan...br dokter blh buat keputusan

better cek la