Keputihan coklat muda

Sorry moms..gmbar agak sedikit mengganggu ..sy mmg biasa guna panty liner..sbb kadang kluar kputihan..tp barusan td sy ad kluar keputihan mcm yg dlm gmbr..agak sedikit kecoklatan muda mcm tu...trkadang ad rs gatal...tp tk selalu ..hilang timbul..sblm ny tkde..sy tgah pregy 8w.. setakat ni tkde ap2.. just cramp perut...atau rs sedikit sakit kat perut kiri bagian bawah.. bagi yg faham tlg bagi jawaban...terima kasih ..

Keputihan coklat muda
2 Balas

cuba ke klinik puan.. dan tunjukkan gambar ni pada doc.. mgkin boleh dapatkan nasihat doc.. sebab ada kemungkinan normal atau tidak normal..

sy pun sama..