help me plz..

my son almost 4 months old but always gigit2 jarinya..habis bajunya penuh dgn air liur..why is that?tumbuh Gigi..?or what?is this normal for a 4 month baby like him?

21 Balas

it's normal. anak saya pn almost 4 month this weekend. dlu2 stu tgn bwak masuk mulut. skang dh pndai hisap ibu jari jer. more better utk explore ransangan sentuhan. mak mertua saya xbagi anak hisap fake puting. dia ckp better bagi dia explore tgn sndiri. till now saya biar je dia gigit2 jari dia. sometimes saya bagi dia tarik tgn saya n hisap jari saya. that time the most beautifull feeling lah.