help me plz..

my son almost 4 months old but always gigit2 jarinya..habis bajunya penuh dgn air liur..why is that?tumbuh Gigi..?or what?is this normal for a 4 month baby like him?

21 Balas

ank sy 4 bulan.. sy dah belikan teether.. biar dia gigit2.. Air liur mmg basah bju jdnye..

5y ago

okk..tq sis 😊

sama ngn anak sye....baru masuk 3bulan tgn kanan kiri wak masuk dlm mulut

5y ago

ahaha btl tu..😂😂😂🤣

belikan baby awak teether ianya ialah mainan yg d gigit oleh baby ..blh cek d google

normal ja..time ni bagi dia tangan dia tu paling sedap dialam semesta😂

mine too! and he babbles at the same time when he did that 😍😍

normal..beli mainan soft yg gigit2 tu..gatal gusi dia

perkara biasa untuk Bayi..

normal...gatal gusi agknya...:-)

5y ago

Kan..ahaha😂😂😂

sme here , is normal hhe

5y ago

okk😊ahaha😅😅😅

we call that exploring mommy

5y ago

you are right..thnxx😊😊😊