Help! 1st time mom and worried!

My 4 months 4 weeks old baby's foot. I dont know why but the day I first saw it, my baby is not wearing socks. Usually she will always wear socks. And she kinda have sweaty foot whenever the weather is hot. but she already 4 months old and suddenly she got this kind skin allergies. Pls hellllpppppp!

Help! 1st time mom and worried!
3 Balas

better bawa doktor... klu betul allergic better finding apa yg menyebabkan kulit baby sensitif... dulu anak saya sensitif pd peluh...

5y ago

Monitor dulu kot. If mcm baby tak selesa better go ASAP. Kot la dia gatal ke apa

Hi mommy. Dh consult doc ke sama ada ni alergi atau kesan kena gigitan serangga

5y ago

Belum lagi. Semalam tengok dah makin surut. Should I go to clinic for further checkup?

Dah tau ke sbb knpa ni? Nak tau jgk 🤔

5y ago

actually i tak sempat bawa gi further checkup sbb lepas tu dia baik sendiri. terus hilang macam tu je. tp tak lama lepas tu i ada bawa gi klinik sbb dia ada flu. i sempat cerita jugak and tunjuk gambar. dr tu cakap maybe allergy. tu je dia cakap