Help! 1st time mom and worried!

My 4 months 4 weeks old baby's foot. I dont know why but the day I first saw it, my baby is not wearing socks. Usually she will always wear socks. And she kinda have sweaty foot whenever the weather is hot. but she already 4 months old and suddenly she got this kind skin allergies. Pls hellllpppppp!
thumb image
3 Replies
VIP Member
Dah tau ke sbb knpa ni? Nak tau jgk 🤔
actually i tak sempat bawa gi further checkup sbb lepas tu dia baik sendiri. terus hilang macam tu je. tp tak lama lepas tu i ada bawa gi klinik sbb dia ada flu. i sempat cerita jugak and tunjuk gambar. dr tu cakap maybe allergy. tu je dia cakap
better bawa doktor... klu betul allergic better finding apa yg menyebabkan kulit baby sensitif... dulu anak saya sensitif pd peluh...
Monitor dulu kot. If mcm baby tak selesa better go ASAP. Kot la dia gatal ke apa
VIP Member
Hi mommy. Dh consult doc ke sama ada ni alergi atau kesan kena gigitan serangga
Belum lagi. Semalam tengok dah makin surut. Should I go to clinic for further checkup?