Is it true that once you have a child, your social life is over?
Voice your Opinion
True!
False

3385 respon

11 Balas

Sejak berkahwin saya kurang bersosial dgn kawan2. Sebab: 1. nak mengenali suami lebih lg, so memang selalu berkepit dgn suami ke mana2. 😍 2. Hikmah sy bernikah umur 36 tahun, so saya puas kerap keluar dgn kawan2; mengeteh, shopping, bercuti, konvoi raya dan ke kenduri, beriadah sama, piknik, girls day out, pillow talk dll. Syukur... 🥰 Kawan2 ajak ke ke majlis, ada kelapangan saya dtg. Nak berkumpul, borak dan mengeteh, memang tidak.

For me its true..i just stay at home with my baby... I just have much more.time only for husband and my daughter when wikend... A lot of my time spend for both of them.. no me time..coz my bby love to mengempeng... Shes fully bf.. cant lepaking with my old frenz to have the me time tgther with them. 😂✌

4y ago

Mybe when ur baby alrdy grow up you'll be miss them in ur hug🤭

Bg Saya btl sbb klo Saya kluar pn say mesti bawa anak² atau salah sorg dr mereka ikut sekali .. bg Saya Saya lbh selesa kluar di temani anak² atau suami ..

Not really over. Less social life.

Depends.

depends

Maybe

False

No..

True