Just Ask

Hi smua ? Sya skrg dah masuk 17 weeks Ad ssiapa tak prnah muntah dlam sehari sekali Kdg takda. Bukan sebab mual tapi mcam ad yg d telan tu rsa tak selesa ? Jenuh msti sblum tdur. Tapi x hari hari la kdg je ?

1 Balas

Normal sis .. Pmbwakan tu .. Saya masa preggy bgn tidur kena mnom susu .. Kalau tk mnom mmg akn muntah .. Pastu kalau penat sikit pon tk boleh .. Konfirm akan muntah .. Tu masa awal2 la .. Dah masuk 20weeks back to normal