Nk dengar pengalaman

Hi mummy smua nk tny ad x ssiapa sni sblm thu pregnant tu kluar keputihan banyak mcm putih susu n perut cramp, ada ssiapa x ad rsa mcm tu n dy btl2 pregnant. 😅

6 Balas

saya anak sulung takda apa2 simptom pun elok je tau2 dah pregnant 3bulan .. masa mengandung pun langsung takda alahan , pregnant anak kedua ni barulah ada alahan tapi takda simptom apa2 just tau period tak datang ..

Saya ☝🏻☝🏻☝🏻 tu je symptoms saya sblum tau pregnant.. keputihan.. sbab x prnah ade keputihan sblum tu. Lepas 3-4 hari check upt mmg positive

2y ago

Saya check upt rasanya x lepas period lagi kot. Saya period irregular. Rasanya lagi 2-3 hari period kot. Tp masa check tu line dah jelas nmpak dah bukan samar lagi

Saya. Biasa nya takde keputihan. Bila pregnant je ada keputihan. Siap ada gbs lagi😭 kena jaga makan dr awal

Saya sebelum tahu saya pregnant. Perut cramp macam tengah period pain. Keputihan normal.

perut cramp ade.. keputihan ade tpi x byk, biase2 je.. kerap kencing..

Saya tak mengalami sebegitu..