Ibu Lasak

Hi smua sy skrg 24wks (6 bulan) dan sgt lasak buat mcm2 kerja (berniaga kedai makan), angkat2 brg smua jadi mmg tak dpt rasa prgerakan baby. Sbnrnya ok ke, mcm mana sy nk tahu baby sy masih ok mmbsr dgn sihat kt dlm ni 😌 sy takde apa2 komplikasi and c.up KK pun sebulan sekali. Thnks mommies 🥰

1 Balas

jika dh start kira pergerakkan bby.. make sure jika berlaku sesuatu abnormal mcm bby tak bergerak dr kebiasaan dan tidak ckup count mcm di suruh oleh nurse tuk catat dlm bku pink .puan perlu ke hsptl asap tuk dptkan rawatan..di khuatiri sesuatu memudaratkan dan abnormal brlaku pd bby . jgn bia2kan.. mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin