First Baby

Sy baru jee masuk kandungan 4minggu.. Keje sy lak lasak.. Mcm mne sy nk handle ni agar baby sy tetap sihat dlm prut sy?? Ni bby sy yg prtama.. Excited nk jmpe si kecik ni.. Mehh kongsi tips2 untk ibu baru mcm sy ??

1 Balas

Paling penting jangan angkat berat2.kerja saya perlukan sy banyak berjalan.kesana kesini,naik turun tangga..kadang sampai lupa duduk. Tp alhamdulillah baby sihat..cuma jangan kerja keras sangat..kesian baby