Cari kerja

Hi smua mama2. Nak tanya ada tak kerja untuk ibu pregnant untuk tambah2 duit belanja nak persiapan sementara belum dua date lagi

11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

kalau saya, saya niaga sendiri . menu simple macam ramen hotdog / meatball . tak berat lah kira . kat shopee , grab , fp . ada order buat, takde order tidur 😂 buat dari rumah je , tiap minggu confirm order masuk. sebelum ni hari² ada order, cuma jarang promote sebab tak larat

sy buat bouquet sis.,. jual brg dlm shopee.. Alhamdulillah bleh tmbh pendapat.. sbln pun lbh dr gaji suami 😅.. syukur Alhamdulillah 🤲.. smoga dipermudahkan urusan puan🌹

sye kluarkn modal rm150 utk stu bale pakaian niaga dlm shopee live.. alhamdulillah pulangan lebih skit dri modal..try la..

nak untung jual odeen . jadi Agen , contact kakak saya 01133313206 . dia ajar sampai jadi top agen macam dia . kakak saya pun agent 🤗

join dropship awk.. yg penting kena rajin post..mula2 xde org nampak insyaAllah lama2 ada hasil

biasanya ibu mengandung nda brpa d ambl krja tkut jd apa² dkt kandungan

baik meniaga..sbb kalau keje dgn org,org selalunya xamik

Nak jadi dropship innai nunha tak🤭

Saya buat part time mengajar online.

kerja ape tu