duit belanja anak ke sekolah

pernah tak mommies bagi anak duit besar ke sekolah sebab tak ada duit kecil.. lepas tu anak tak bawa duit baki.. ?

4 Balas

Tringat crita dlu drjah 5 kot. Abh bg duit rm100. Beli buku. Puluh jugakla bakinya. Sy bg budak2 darjah 1. Kunun duit raya. Balik rumah nsib xkena rotan.. tggal syiling ja 😅😅

5y ago

hahahahaha terhibur saya baca 🤣

hahahahaha adui taktahu nak sedih ke nak ketawa, nasib la sis rasanya takde dah baki tu 😂😂

Org kantin tak bg balik ke??? Selalu dgr sebab anak dok bg kat kawan sendiri. 😅😅

Haha pernh jgk kna nga ank,,bg rm5 belinya rm1 je,,balance x ambik😂