Pregnant 5W

Hi mum2.. Sy nak tanya pengalaman mama2 semua..saya ada ank 1st umur baru 1tahun lebih..skrg tengah prgnan 5 mnggu...nak buka buku..tapi takut kna marah nurse...ada x mama2 smua pnah trjadi mcm ni..

2 Balas

Kenapa nk takut puan?anggap je nurse marah tu utk kebaikkan kita...mcm mak kita mrh kita.... Kalau puan lahir normal sblm ni xde masalah pon kalau pregnant lg....jgn risau...xsemua nurse akn marah bila kita pregnant rapat2... Doa byk2 dpt nurse yg ok masa buka buku nanti😊

Yg penting buka buku dulu. Apa2 risiko in case, boleh prepare awal. Kesihatan ibu dan baby lg penting.