Tambah duit belanja

Salam ibu2 semua.. Nak tanya, ibu2 yg suri rumah tu, tambah pendapatan dgn cara macam mana ye? Buntu dah ni, xtau lagi nak cari cara cmna.. Ermmm.. Nak tolong2 suami pun xmampu.. 🥺

2 Balas

Saya pon berenti kerja sebab ikut suami. Sekarang banyak buat online business je mcm affiliate tiktok, affiliate shopee. Alhamdulillah walaupon tk banyak tapi boleh juga bayar komitmen sendiri n bantu suami sikit2. Kena rajin jela kalau nk buat tu. Mula2 mungkin rasa susah tapi bila dh buat rasa okay jaa. 😊

shopee /tiktok affiliate. klu ada skill, guna skill cari part time.