Cari kerja

Hi smua mama2. Nak tanya ada tak kerja untuk ibu pregnant untuk tambah2 duit belanja nak persiapan sementara belum dua date lagi

11 Balas

kalau saya, saya niaga sendiri . menu simple macam ramen hotdog / meatball . tak berat lah kira . kat shopee , grab , fp . ada order buat, takde order tidur 😂 buat dari rumah je , tiap minggu confirm order masuk. sebelum ni hari² ada order, cuma jarang promote sebab tak larat