Tak tahu nak sedih ke ape, ade yg boleh bg pandangan.

Smlm repeat scan supposed ikut tarikh last period baby dah 7w, tp scan ikut size baby baru 4w. Doc ckp mungkin sbb salah pengiraan tarikh period, sy tanya ade ke sbb lain jd lari camni. Doc kata mungkin blh jf baby x menjadi, tp doc kata biasa kalau baby x jadi rahim x cantik. Tp doc kata sy punya rahim elok tebal cantik, hearbeat baby pun dah nampak smlm. Doc suh dtg repeat scan lg 2minggu, otak ni x benti berfikir mcm2 dr smlm. 😔

Tak tahu nak sedih ke ape, ade yg boleh bg pandangan.
16 Balas

Sy pn mcm tu. Mmng kiraan haid btl. Tp lewat pkmbgan bby 2minggu. Jgn risau awk mkn je byk2. InshaAllah smua kembali baik3 sja ..

3y ago

hmm yeke, abistu baby awak ok x?