?

Ikut date sepatutnya sy dah 7weeks 1day masa scan . tp doc scan baru 5weeks 2day . nampak la kantung kecik . Mungkin tarikh last period salah . sbb sblm ni mmg kurang teratur period sy . tapi... doc kata rahim sy mcm bengkak . mcm fibroid tp x sure lg katanya . huhuhu . trus xtau mau ckp apa . Entahla . nnt kita jumpa doc lg ya next 2 weeks . semoga baik² d dalam ya nak... :') #Babyfirst ? #SemogaAllahmudahkan

?
2 Balas

samaa kes dgn sy .. kena check bawah mula2 xnmpak n doktor kata ovari sbelah kiri samar2 takut luar rahim.. second time scan bawah nmpak cuma hlus sgt kntung... ni tgu 2 mggu jugak untuk appointment scan semula

3y ago

Aamiin . semoga ada rezeki sis ya ☺️🥰

Wah dh scan..saya last period 25.7..blum scan lg..inshaaaAllah baby sihat2 tu awk..kecik sgt tu..lg 2 week mesti dia dh nmpk n ok

5y ago

Ouh upt kabur ke terang?