Baby kecik dari mengikut usia tarikh period

Hai mummy2 semua ! Tarikh period saya last 15/2 , usia kandungan saya dah 12w1d sepatutnya tapi first scan nampak kantung saja hearbeat baby tak nampak so doc repeat scan 2minggu lagi. Tarikh repeat scan tu hari ni , tadi doc scan dia cakap baby nampak macam 7-8w dan doc cakap saya salah bagi tarikh period dan dia bagi 2minggu lagi untuk repeat scan kat hosp .. adakah normal ibu2 semua pernah tak mengalami pengalaman seperti saya ? Saya takda apa2 pendarahan atau rasa sakit kat bahagian bawah perut ke apa .. semuanya okey .. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

Period sis regular ke x? Sbb klau tak regular tak boleh pkai date last period tu. Takpa yg penting baby sis sihat and ikut je kata dr tc ☺️

2y ago

yelah kot mungkin boleh jadi tak regular tuh yang jadi macam tu

Sama macam ank first sy dulu macam tu la.. Oke tu sekarang dh 2 tahun di dunia😅

selepas scan di hosp dah npk blm? sy 11week pun npk kantung shj,rse sedih dn risau

1y ago

sis sy pun sama dh 11 week masih nmpk kantung. Sekarang sis macam mana?

maybe period irregular kot tu yg mcmtu