Tak tahu nak sedih ke ape, ade yg boleh bg pandangan.

Smlm repeat scan supposed ikut tarikh last period baby dah 7w, tp scan ikut size baby baru 4w. Doc ckp mungkin sbb salah pengiraan tarikh period, sy tanya ade ke sbb lain jd lari camni. Doc kata mungkin blh jf baby x menjadi, tp doc kata biasa kalau baby x jadi rahim x cantik. Tp doc kata sy punya rahim elok tebal cantik, hearbeat baby pun dah nampak smlm. Doc suh dtg repeat scan lg 2minggu, otak ni x benti berfikir mcm2 dr smlm. 😔

Tak tahu nak sedih ke ape, ade yg boleh bg pandangan.
16 Balas

Sme mcm sy ikot kan 11 week pegi scan 9week kena repeat scan 2mggu bru nmpk… alhamdulillah skrg tggu mse nk meletop je☺️ yg penting jgn skip acid folic dan jgn stress2

3y ago

ohh mcm tu, ok tq info ye.