Just Share

Smlm pi bkk buku pink . Alhamdulillah semua okey . Dokter pesan, jgn minum nescafe coffee ngan milo . Milo pon tk bole sbb die ckp nnti makanan lmbt hadam . Pastu bulan depan kne start minum air gule da . Sbb mak ad kencing manis , so sy kne minum awl sbb risiko tu ad . So kite tggu next month . Ade pape nk suggest?

1 Balas

doc sye ckp boleh je nk mnum kafein nie tpi segelas shri je..Milo sye hri2 mnum tpi kuantiti sikit..Dua kli preggy ok alhamdulilaH..Xhdam sb nie tkt smbelit kot..

5y ago

Hehehhh mmng misi n doc lrg mnum sb berkafein tpi klu mnum pon kadar segelas shri je xboleh lebih