Milo kotak

Hai momies, saya nk tanye, milo kotak mase pregnant boleh minum ke ye? Kalu² ade misi yg pesan dkt momies kee... Saya next appoinmnt nk tnye misi asyik lupa nk tnye je sblm nii pasal milo...ade yg kata, milo tarik nutrisi utk sampai ke baby...saya risau sbb saya minum milo setiap pagi kadang minum horlicks sbb saya selalu pening kepala sebab tu kena minum manis pagi² dgn malam...#ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Boleh je minum tapi jangan kerap. Milo ni ada kaffein. Boleh menyebabkan hb low. Awak boleh slow2 cuba kurangkan minum manis. Cuba minum jus instead of milo. Ataupun minum susu coklat sbg pengganti mio. Cari susu yg tak tinggi sgt gula dia. Saya ada nampak dkt tiktok susu calla tu mcm okay. Boleh cuba yg tu