Perut sendat

Kandungan baru nk masuk 7bulan tapi takboleh nk makan beria. Perut jadi sendat??. Ada tak mommy2 yg alami bnde yg sama mcm sy ?

30 Balas

sy 7bulan perut sendat tp kuat makan 😂😂. kdg smpai 2pinggan tmbah nasi 😂

Bru 18w mkn lebih sikit da rse sebu perot, jln lame skit da mengah n skit pnggang

5y ago

Awal lagi. Semoga dipermudahkan urusan awak❤

Sama laa sy pun 😜 tapi perut sendat pun mulut still nk mengunyah 🤣🤣

5y ago

Mkn buah2an ... Doctor pun mmg ckp mkn dlm kuantiti sedkit tapi kerap

sy skrg tgh rsa.. lgi kalau malam2, perut lapar tpi perut rse penuh je😂

5y ago

Haah betul. Mcm takdek selera padahal otak asyik ingt nk makan je😅

bru 15 weeks .. makan lebih sikit je dah mengah tp lapar lagi .. haha

Sama.. lapar tapi mkn xboleh byk.. sesak nafas 😫

5y ago

Memang pun. Jadi sangkut perut. Kena makan sikit tp kerap. Kalau tak, berlaparlah kita😅

Masa mgandung saya makan 3 keping roti canai..laparrr

5y ago

Esoknya cek gula tinggi melangit.. 😅😂

Sma jg.. Kna mkn skit2 tp kerap.. 😊

5y ago

Mybe jugak laa kena makan mcmtu. Ingtkan 8/9bulan baru rasa mnde2 nie😅

Perut mengecil sebab baby membesar 😅

5y ago

Hehehe...

betul tu.tgk jela org mkn hbis licin.

5y ago

Tau takpe. Tgok org makan habis kita yg terliur. Part kita nak makan, telan air liur jelah😅