Perut sendat

Kandungan baru nk masuk 7bulan tapi takboleh nk makan beria. Perut jadi sendat??. Ada tak mommy2 yg alami bnde yg sama mcm sy ?

30 Balas

Makan sikit tapi kerap..🤭

5y ago

Hihiii baik sis😊

Sama la..😂jd ssh nk brnafas..

5y ago

Hahahhaa tau takpe. Sampai kena duduk nk boleh ke bernafas😂😂

Sama hahaha rasa mcm full je

5y ago

Mase tuu je full lepas 5min lapar lagi😂

Tgah alami skrg😨

5y ago

Semoga dipermudahkan awak❤. Makan sikit tp kerap 😊

Tengah alaminya😅

Sma la😅

Sama, sis

Me too..

kita pun sama.. nak makan, tadi lepas bbrp suao, dah x leh masuk dah.. sendat, kalau paksa, muntah

Sy dh masuk 8 bulan. Mkn pon tak lalu mana. Berbanding masa 6/7 bulan hri tu. Skrg mkn, perut mcm penuh. Baby lagi la dk tendang rusuk. Smpai rasa nk termuntah. Kuat betul kaki baby ni. Agaknya nk jd pemain bola sepak kot

5y ago

Hahhaha. Baby sy tendang pusat. Kalau part denga muzik, lagi sakan dia tendang. Nak jadi penari ballet agaknyaa😂😂