First experience

Delay period 3 hari. Check upt double line. Satu kabur. Still mixed feeling ☺️

First experience
17 Balas

Alhamdulillah tahniah awak. Semoga lepas saya tengok gambar awk ni saya pula hamil secepatnya. Aamin💕

5y ago

Alhamdulillah. InsyaAllah amin amin ❤️

Wah.. Tinggi HCG ya sis.. Sy punya tggu 2minggu late period baru line terang yg kedua tu

alhamdulillah nanti repeat test lg yeee then p laaaa klink kasi confirm btw tc siss

5y ago

Alhamdulillah. Thankyou sis ❤️

Alhamdullilah..tahniah sis. Doa kn saye juga ye

5y ago

Alhamdulillah. Thankyou sis. Semoga ada rezeki utk kita semua. Amin ❤️

Alhamdullilah tahniah , doakan saya jugak ye

InsyaAllah positive. Tahniah sis 😘

Alhamdulillah. Tahniah puan. Positive tu💕

5y ago

Alhamdulillah. Thankyou 🥰

Alhamdulillah tahniahhh. Take care mommy

5y ago

Alhamdulillah. Thankyouu siss ❤️

tahniah! moga saya ada rzki

Al-hamdullilah..tahniah sis..😊

5y ago

Alhamdulillah. Thankyouu sis ❤️