Upt kabur 🥲

Hi assalamualaikum semua . Nak tanya sy delay period 3 hari lepastu buat upt , naik double line , satu line kabur , kabur sgat2 . Adakah sy dah ada isi ? Dah setahun menunggu zuriat . Doakan sy ye #ttc1tahun #helpme

Upt kabur 🥲
5 Balas

Sis skrg mcm mna? Pregnant tak masa ni? Sbb keadaan sy skrg mcm sis ni la, upt kabur sgt mcm sis ni, klau ambik gmbr tak nmpk,😞

Check upt seminggu lagi kalau period delay..in sha Allah,line akan lagi jelas…

Sama je dgn Sy.. sis jaga je dulu.. kalau ada syukur la.. hehe

cuba tunggu seminggu lagi kalo x period jgk, check upt

Negative. Satu line

2y ago

Double line . Cuma line 1 lg kabur . X nmpok bila ambik gmbr