Positive or Negative

Delay period dh 4 hari..check UPT naik line kabur macam tu.. pregnant ke tidak ya..masa mngandung yg first dulu pn kabur jgk tp still nmpk garisan tp yg second nie naik mcm nie..

Positive or Negative
8 Balas

Sis repeat test lepas 2 hari. Sepatutnya akan lebih pekat. Kalau makin pekat, Alhamdulillah pregnant lah tu. 😊 selagi takde apa2 bleeding/spotting, atau sakit, sis boleh gi scan lagi 2 minggu. Sebab kalau samar2 gini anggaran kandungan baru 3-4w. Kalau gi scan pun tak nampak apa kang sis kecewa pulak dr kata sis tak pregnant 😊

11mo ago

betul, saya Ritu lewat period 4 hari gi klinik swasta sekali doktor suh balik je takleh detect lagi nak scan pun tak nampak kantung. pergi lagi 2 weeks baru nampak kantung dan embrio. cuma bila dah test walau samar2 gitu kena hati2 dah la takleh lasak. jaga makan. Kalau badan rasa lain machiam tu ye la tu.

Ni kena test lg selepas 7hari x peyet… rilex2 InsyaAllah ada rezeki… jgn buat keja berat2 ya…

dulu sy pon mcm ni...lps 2 hari try buat lagi...klau dlm masa 2week latenes g lh klinik ok

tgu dlm smgu dia sis..synpn mcm tu..dah smgu lbh delay double line terang benderang.hehe

11mo ago

tq sis😘😘😘

mcm evap.. telebih urine.. try lg beli yg lain

mcm positive. boleh pergi scan utk confirmation

11mo ago

terima kasih..nnti sya pergi..

Macam evap line. Nanti try lagi

11mo ago

Line yg timbul disebabkan faktor lain. Contoh dah lama atau terlebih urin

terlebih urine tu