DELAY PERIOD

saya last period : 10 3 2024 sampai sekarang saya xperiod2 lagi ? check upt terlalu kabur sangattt

9 Balas

Saya last period 1st day 6/3/2024, upt positive start pada 4/4/2024. Now saya dh 8 minggu 5 hari, Mungkin sis boleh try guna yg digital atau check up di mana2 klinik utk kepastian. Tapi if period mmg teratur, sis dh mmg confirm pregnant. Just to make sure pregnant viable atau tak dgn doc ya.

kalau period jenis teratur, confirm pregnant ni .. repeat lgi seminggu .. test guna air kencing first bgn tidur ..

repeat test after 2 days. kalau line makin pekat, inshaAllah ada tu. moga murah rezeki ?

Sis guna yang digital atau cuma try lg seminggu, in shaa Allah ada rezeki

repeat test upt selang 2 ari atau smggu skli smpai line makin pekat

last period kita sama skrg sy dh 8minggu 1hari .

moga ada rezeki sis ?