Due Dah Dekat

Gembira, takut, gementar ? due 11.11.19 tapi skrg perut dh kerap sgt sakit ? barang baby baru complete 80%, brg mommy dia baru 10% ?bagaimanakah mommy2 rasa bile due dh dekat? Meh share due Mommy ?

35 Balas

Sama laaa bulan11 tpi 26hb.. Tpi takut kena bersalin awal sb gdm..

5y ago

Ouh .. moga2 dipermudahkan urusan kita mommy ☺️

Wahh cntik tarikh.. Bile dkt ngn tarikh due opkos la debor😅

5y ago

Tapi tak dekat lagi due pun dh mmg berdebar 😂😂😂

Selawat byak2 sis, moga dpermudahkn smua utk mom n bb😊

5y ago

Insya Allah.. Aminnn.. Terima kasih yunkk 😘

hihi insha'Allah akn dipermudahkn . sy 13dec ni

5y ago

but maybe to be the first baby 😊 sbb yg first meninggal . 2nd gugur tp tak kira sbb gugur 4mggu . ni third pregncy

Semoga dipermudahkan semuanya sis. Take care

Tu la..sye due 29/11..skrg perut cpt krem..

5y ago

Ouhh.. Saya takut ikut period edd 30.11.. Tp scan bby 11.11.. Ni pun kerap sakit jugak 😂😂😂

17/11/19 brg dh beli cm xltk dlm beg lgi

Due 29/11..brg2 bby ape pn x bli lg

5y ago

Berdebar sgt..sy slalu brsalin awal dri due..yg ni xthu la camne

Sy 22/11 ni.. debar jgk ni 😁

5y ago

Bby ready dh.. momy 90% hehe

Cantik tarikh due 😍😍

5y ago

Due mmg cantik.. Tapi rasa mcm x sempat nk tggu due je 🤣 baby dh bisik2 kata tak sabar nk tgok dunia 😜