Due Dah Dekat

Gembira, takut, gementar ? due 11.11.19 tapi skrg perut dh kerap sgt sakit ? barang baby baru complete 80%, brg mommy dia baru 10% ?bagaimanakah mommy2 rasa bile due dh dekat? Meh share due Mommy ?

35 Balas

cantik tarikh dueee

5y ago

tp mmg nurse sllu ckp baby akan keluar 2 minggu awal.dr duee

Saya 26/11 nie..

5y ago

Eahhh.. Siap dh.. Kita masih lagi in progress..

goodluck sis

Persiapan sis sama dgn sy.. takot kot 😂 dh list brg nk beli tp smpai kedai mcm xtau nk beli apa..hehe

5y ago

Tu la 😂 sabo je lahh

Due 9/11.. So far baby behave lgi dlm perut.. Smg dmudahkn urusann

5y ago

Aminnn.. Maybe sbb sy skrg kerap jalan sana sini