Susah nak tidur

Ada kaa mcam sya daa 18w susah sngat nak tidur mlam ? Smpai sya mnagis gara² tak dpat tidur ? ..

19 Balas

Minta tlg husband sis picit² kaki guna mnyk, depends ikot sis nk guna mnyk yg sis suka. Sy dlu awl² preggy mcm sis jgk, tp alhamdulillah dpt suami yg sgt² perihatin, tiap² mlm picit²kan kaki sampailah sy terlelap, then boleh buka bacaan ayt² al quran in sya allah sng tdo. Semoga dipermudahkan sis ☺️

Sya pun dalam fasa yg sma ssh nak tdur, tpi alhamdulillah skrg ok sikit, sbb bila siang Sya x tidur tahan je mata... Bila malam pkul 9-10 Sya dh boleh tidur kne bagi penat betul2 siang tu MLM baru boleh lena... Kalau tidak menangis juga x blh tidur malm

5y ago

Sya daa try tak tidur siang .. Tapi masih sma tetap je malam tak boleh nak tidur ..

Mcm sy klo dh mlm tido xsdr ape, tp siang2 rasa penat sgt badan ni, mata mgntok tp xdpt tdo..Pusing kiri kanan pun serba serbi tak kena.. Sy 15w.. Sis xdpt tido sbb ape yer?

5y ago

Sy ni xdpt tdo, sbb rasa sakit sgt badan, lenguh duk bgerak ke kiri ke kanan , rasa bisa2 jee badan sy ni.. Sis ade rasa mcm sy x?

Sama laaa. 18 weeks 2 days. Tak dpt tdr for 2 days daaa. Tdr jam 12am, bgn setiap dua jam. Then jam 6am mata pun terbuka luas.

Stay strong mommy-to-be... a lot of unbelievable happiness (and more sleepless nights) coming your way 🥰

sy dr awal prgnancy smpai skrng dh 28weeks pn still susah nk tdo mlm 😂😂

Sama la, 18w. Ngantuk tu ngantuk tp tataw nak parking perut mcm mana 😂

sama.. huhu~ dari pukul 11pm tak lena sampai 2-3 pagi.. 🤦🏻‍♀️

Sabar ye sis. Nanti bila anak keluar lagi lah tak dapat tido haha

5y ago

Tuu takpe laa da bby keluar , skrg ne tgah bwa nyawa dia .. Kesian dia tak cukup rehat 😩

Hi kita geng.. Huhuu 😂 bertabah laaa yea..... 😅