Siang kerap tidur...malam berjaga

Hai mommies...anak sya bru 1 bulan... Klau siang kerap sngat tidur... Klau malam susah nak tidur..kdang x smpai setengah jam tidur..normal ka#firstbaby

2 Balas

Hi mommy. Kalau malam tak sampai setengah jam tidur saya tak rasa ia normal mommy. Anak saya pun siang tidur tapi malam tidur setiap 2 jam. So masa tu baru baik jaundice so masih kerap kan susu lagi. Puan kena tanya nurse atau doc macam mana nak buat ya. Takut ada sebab lain menyebabkan dia tak selesa nak tidur. Berkenaan perut ke atau lain-lain.

Normal 😊 baby tk tahu lagi siang atau malam. Kita kena ajar diaa dengan cara bezakan tidur siang n malam. Jgn risau, lama lama nnt sleep pattern dia akan normal balik.