Nak tanya kot sis2 ada pengalaman.kalau kita ssema,tarikh czer kita dorg pospon x?sy kena opret 28

Masok ward 26hb.harini tetiba sakit tekak n ssema. Dh la musim covid😒susah hati lah

2 Balas

sy pernah demam masa tuu mau kena czer suda tapi nurse bagi makan panadol , lepas czer tuu nurse² akan cekk jantung kita mcm drg guna wayar kasi lekat d dada kitalaaa , mau tengu sama ada kita okay atau tida 😊

3y ago

sy pun pernah demam sbelum bersalin .. tp sy bersalin normal .. sebelum bersalin misi bg mkn panadol .. lps bersalin dh tak demam .. mungkin neves nk bersalin tu yg badan panas skit .. lps bersalin baby kena masuk nicu takut kena jangkitan kuman sbb sy demam sebelum bersalin

maaf puan sy kurang psti ttg ini .mg dpmudahkan segalanya..aamiin