Hati senang rapuh 😂

Sejak sejak jadi mak ni tak boleh tgk video baby/baby kena dera/baby menangis/ibu kepada baby meninggal/baby meninggal dan segala berkaitan baby semua rasa nak menangis. Yg kisah sedih mmg sedih lah. Yg video baby gelak pun aku boleh sebak tgk kenapa ekk. Bila pergi klinik anak tinggal jap dekat rumah pastu nampak ibu dukung baby pun aku dah sebak sangat rindu anak dekat rumah. Ni belum kerja lagi ni. Kalau kerja aku taktau lah mcm mana perasaan nya. Tengok anak tidur pun aku dah sebak. Alahh susah lah hati tissue ni 😭😭

1 Balas

Ya Allah sistorrr sama la kita huhuhu😂 mungkin naluri ibu kott

12mo ago

Saya pun tak tahu nak explain macam mana. Tak terluah. Tapi macam tu la hahahahaha