...

Kalau suke makan manis2 bby boy ke bby girl ekk?? Perut pon kecik je x mcm org ? kalau pg checkup org tnye pregnant ke, bila ckp pregnant org x cye ? nak2 siap bg thu lg brpe week da. Dorg ckp perut xnmpk mcm week yg sepatutnye ??‍♀ perut kecik mcm org baru pregnant pdhal skrg da 5 bulan da ?

49 Balas

sya pregnant masuk 5 bulan da. dari 3bulan org balik2 cakap bebiboi, nenek2 dia pun cakap boi hihi. perut sya besar, org smpai sangka sya pregnantkan twins, muncung d bawah. makan pun yg masin2 yg pedas2. 4x da scan confirmation gender, semua scan gegirl 😅 skrg ni baru org tegur shape perut sya mcm pregnant baby girl sebb da bolat.

Saya pun dah 5 bulan . Perut kecik je . Sabtu haritu pergi scan baby . Dr kata jangan dengar kata orang . Tengok ni perut awak kecik tapi baby besar dari sepatutnya . Kena kurangkan makan manis dr cakap . So sekarang saya dah tak minum air manis apa apa benda yang manis. Mummy Take care Okay !!

3y ago

2 tahun dh post ni 😂😂

Masa nya anak sulung suka makan manis2 keluar perempuan, yang no3 ni suka makan masam2 bila scan kata nya boy... Tgok juga sis, ada je mengandung perempuan suka masam2, mengandung lelaki suka manis2 tgok pada org juga 😊

Saya cun2 4 bulan try scan Alhamdulillah terus nampak gender baby. Xsegan silu dia tunjukkan 😂. Baby bump pun xketara sgt mybe sebab saya berisi ni nak masuk 5 bulan dah. Xpa sis yg penting sis & baby sihat be positive ❤️

3y ago

Xbuat detail scan pun just nk scan je mana tau tup2 nampak gender, xsangka pun terus dpt tau gender baby. Doc senyum2 tanya nak tau gender baby. Mesti la nak kan sapa xnak.

Saya xsuka makan manis pun waktu pregnant.. Perut pun kecik je dan ke depan.. Ramai orang ingat laki tapi scan girl... Keluar2 mmg betul girl.. Bergantung kepada orang sebeanarnya😊😊😊

saya pun, perut jenis kecik. pregnant 7 bulan pun still tak nmpk sangat tapi scan alhamdulillah baby membesar selari dengan usia kandungan. so jangan risau ya sis, perut saya mmg obvious nmpk bila kandungan dah 9 bulan

sy pun sma jgk ..org ckp kecik . scan baby boy..tp sy tk suka mkn manis2 sngt..ad yg ckp klau pegnant boy perut memg kecik , tp nnti bila baby da kluar dia cepat membesar .

sy kalau manis ii bby boy ... klo girl suka makn masam ii pedas ..pengalaman sy la dr ank no 1&2.ni tgh preggy yg no3 suka mkn masam ii pedas . bru ni scan girl ..inshallah☺️

bby boy. sma dngn sya , perut pun kecik .. jnji bby sihat , peduli apa org nak cakp.. now dh 34week ... nampak besar sikit laaa , apa² pun bby dh msuk 2kilo lebih dh 😊

sy scan detail bru tau gender. tp ad ibu2 yg pngalaman dia, da scan detail jantina lain, bila lahir jantina lain. so xnak pk,jz berdoa baby kli ni shat n sy pun shat. 😊