confuse

sapa pernah guna upt kedai eco ? smlm tkde pulak double line mcm ni, bile tgok balik hrini, tibe2 double line, dah dua kli test, mcm ni jugak, sy pregnant ke tak sbnanye ni ? ,ikut kan period dah lewat 5 hri

confuse
21 Balas

Sye baru-baru ni spotting brownish, tunggu lar 3 har lps tue... test guna dip n tell lah kan... result negative... in this month also my period shorten from 7 days kepada 1.5 days and not heavy at all... but also test -ve... check doc... die xbuat pape test... just advice tunggu lg 2 weeks then die soh buat upt test... die pon xberani bg pill hormone sebab ade org akan keluar habis bila makan pill hormone... ade org xkeluar lgsg lepas tue... so skrg ni tunggu next month period ke tak... kalau still period sikit-sikit mcm bulan ni... xpasti nak gie buat check up ke x sebab nanti kecewa lg bila doc just ckp mcm tue...

Saya pun sama sis.. Cek tarikh 3.10 samar sgt. 6.10 sy try lagi naik terang sikit hati macan dah berbunga2.. Tapii saya cek 7.10 makin pudar 8.10 harini dah xnaik langsung Cek guna clear blue -ve 😔 Saya TTC dah 5tahun Doakan saya dpat merasa megdungkan zuriat sendri ya semua.. 😘

4y ago

sama mcm kes sy😢

Die naik trus ke slpas 10 mnit sis? Org ckp klu slpas x valid.. Xsure la tu.. N klu blh bli upt frmasi or yg celup tu.. Inshaallah yg tu tepat

5y ago

tak, upt tu dh kering, esok tu bru nmpk line, sy dah check guna upt lain, alhamdulillah, cepat je naik double line, tp still kabur lg 😄 ,ni 2nd pregnancy , 1st pregnancy tk mnjadi, kndungan 7mnggu sy kguguran, doakan kandungan sy kli ni sihat ya

Sama !! saya pon beli kt kedai eco..saya guna 2pcs terus naik double line lajuu je sbb x caye... nanti nak beli yg mahal sikit..😂

pregnant ni sis,saya hri tu pun lambat period 5 hari,lepas seminggu kemudian test balik,mmg cornfirm dah sya pregnant

Dh x valid lps bbrp jam..dh jd evap line..upt hnya valid dlm masa yg ditetapkn je

5y ago

okayy tq ya

Ttry guna upt farmasi. Eco punya kalau samar2 macam ni x boleh percaya sangat

post ni dah lama 😅 ,anak nak masok 2 dah 🤭 ,btul laaa sy pregnnt time ni

2y ago

maaf ,baru perasan ,mcm mne skrg ,puan prgnnt ke ? ,klu nak betul2 confirm saya guna clearblue digital

kalau kes sy mcm mne pulak ye 😅 upt eco jugak ni

3y ago

Sis cnfrm ke mengandung

Kalau xcaye ag.. Beli skali yg mahal sikit at farmasi utk puas hati

5y ago

kann, msti akan rasa tk puas hti ,😂 ,nk2 lg tkde morning sickness bagai