Bayi susah nak tido..

Hi ibu² nak tnya dekat sini ada tak bayi yng sama usia dngn bayi saya,saya bayi dah sebulan 15hari susah sngt nak tido..mata dia gantuk tapi dah dodoi bgi tido susah nk lelap mata nya.. pempes dah tukar..perut dah sapu minyak angin,susu pon dh bgi.. bila buai tdo tak lama sekjp je..dh bangun..main pon skjp je lpas tu nangis² mata nya nk tdo tapi susah nk lelap knpa ya..ada tak bayi ibu² dkt luar sana sama mcm bayi saya.

1 Balas

Banyak faktor Jenis material pakaian Suasana bilik kena nyaman Pengudaraan yg baik Gelapkan bilik White noise No screen time Dll Boleh belajar punca anak sebegitu dan cara atasinya di FB baby language