SUSAH NAK TIDUR

Haiii mommies nak tanya ada tak yg susah nk tido bila malam ? Skrg 27w1d .. dah dua hari ni susah nk tido mlm dekat subuh baru boleh tido tu pun kalau dah terjaga memang susah nk lelap balik #firstmom #bantusharing

2 Balas

Ye sis , btul tu saya dlu pon mcm sis jgk tak lena tdur tukar posisi mcm mne pon tetap tak lena. Sbbnya dua2 sisi dah sakit hihi. Tulang punggung , pinggang celah kangkang pon smua dah sakit. Nak2 ulang alik toilet tgh2 pagi. Tapi saya qadar balik time tdur ptg tu jadi lena plak hihi. Nanti 8/9 bulan lagi sakit sis, saya skrg tgh mnunggu hari je ni, lagi tak lena tdur hihi. Apa2 pon enjoy your pregnancy journey ye, kita ibu2 yg kuat💪🏻🥰

2y ago

Nasib boleh qada, saya tak boleh qada sbb memang tk boleh lena .. risau jadi zombie tk cukup tido 😂😂 semoga dipermudahkan urusan nak bersalin nnt sis ❤️

semasa sy pregnant haritu mmg camtu jgk tp klau sy penawar utk sy lena elok ialah suami sy.. sy peluk dia baru blh tido 🤣klau sy rasa x blh tido plk time dia tgh kerja mlm sy suruh balik sbb nk peluk 😆

2y ago

😂😂 ada jugak mcm tu tapi kadang posisi rasa tk kena 🤧 , thank you share