Overdue 2.2

سْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ Assalamualaikum w.b.t Hari ni genap 40 minggu 2 hari, baby masih aktif dalam perut dan masih belum turun tanda apa². Mohon doakan sy Nurul Najieha dipermudahkan, dilancarkan segala urusan bersalin, bukaan cepat untuk baby keluar dan semoga selamat bersalin secara normal tanpa koyakan serta jahitan, kurang rasa sakit, ibu dan baby pun sihat & selamat semuanya. Aamiin 🤲🤲semoga ada diantara doa kalian Allah makbulkan... Semoga doa yg baik2 berbalik kpd kita smua... Aamiin ya rabb... Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak 😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa2 kalian kembali semula kepada kalian semua. InsyaAllah,Aamiin 🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Terima kasih semua 🥰

2 Balas

sama lah, sy 40minggu1hari dah ni😩 moga cpt2 lah turun tanda dan bersalin awal. aamiin🤲

Amin3..doakan saya juga ya. selasa ni baru nk jumpa doc sebab dah 40w