Assalammualaikum mohon doakan saya

بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum. Harini saya dah 40 minggu 4 hari. Mohon doakan semoga saya Noor Dalila binti Razali dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat keduanya, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat serta selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya. Lebih 40 orang yang mendoakan, InshaAllah dimakbulkan. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian 🤲 لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

4 Balas

Semoga Allah permudahkan besalin nya sis 🤲 saya pula 28hb ini masuk wad sebab over due date 😌..

semoga urusan awak dipermudahkan. semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan❤️🥰

semoga Allah mempermudahkan urusan puan..sihat ibu dan anak..doakan sy jugak 38 minggu🥰

Semoga dipermudahkan urusan awak & baby. Aamiin aamiin 🤲🏻