39minggu1hari

Assalamualaikum ❤️ Doakan saya NURUL NADIAH ZAHARI dipermudahkan segala urusan bersalin , semoga selamat , sihat , bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat serta selamat . Aamiin ya Rabbal alamiin🤲🏻🤲🏻 ..belum ada tanda2 lg sekarang dah 39minggu. Kalau boleh nak baby keluar sebelum EDD : 08 April 2023. Doakan saya, lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InsyaAllah . Aamiin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa-doa kalian yang baik berbalik kepada kalian semua . InshaaAllah 🤲🏻♥️ ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 Rabbi yassir wala tu'assir🤲🏻

16 Balas

Salam, saya selamat melahirkan anak sulung saya pada 11 April 2023. Overdue 3 hari. Tp mmg struggle dalam labor room 9 jam untuk tunggu 10 cm tu. Nurse suruh suami masuk utk comfortkan kita tpi saya marah pulak suami 😂😂😂 Pengalaman terindah.

Aamiin 🤲🏻✨. Doakan saya juga hari jumaat check dah pembukaan tapi stuck tak tambah pembukaan sekarang balik dulu tunggu kontraksi yang betul betul sakit hm . Minta doa dari semua juga ya ❤️. #38w3days

1y ago

Amin ..doakan sy juga ye...sy pon due 8/4 ni...masih belum ada tanda baby nk keluar lg....nk tunggu nuzul al quran agaknya....hihi...semoga semua yg menanti hari dipermudahkan semua urusanya...

amin semoga dipermudah kan sis...semoga baby nya sihat jadi anak yang Soleh solehah...saya 33weeks date 22/05☺️

1y ago

☺️okey sis...

mudah²n segalanya lancar & Selamat 🤲🏻 sama due kita , 8/4 . Doakan juga sya ya ibu² semua 🙏🙏

due date saya 20/4.. sekrng 36week 4day.. semoga ibu2 hamil yg bkal lahir cahaya mata dgn selamat..amin

wassalam...amin🤲..semoga Allah permudahkan segala urusan kita. Edd kita sama...mohon doakan untuk saya jgk.

1y ago

Wah sama edd, pun belum ada tanda ke? Hrplaa keluar dalam minggu ni 😭 Payah tidur skrg ni huhu, semoga dipermudahkan urusan bersalin sis❤️

aamiin semoga di permudahkan urusan bersalin dan proses tu cepat. doakan saya juga. 37w5d harini

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ❤️ Semoga selamat pada sis dan jugak baby 🤲🏻

aminn . insyaallah mudah urusan mommy² semua ... saya pon due 8/4 ..🌹 doa kan saya yaa🤗

1y ago

assalamualaikum mummy saya dah selamat bersalin .. terima kasih atas doa nya yaa

sama lh sis doa aku juga semogah selamat bersalin Skrang cirit-birit tpi tkda tandah lgi

1y ago

ya aamiin

sama due date kita sis.. semoga awak dipermudah urusan bersalin ye ❤️

1y ago

Semoga awk pun sama dipermudahkan urusan bersalin yaaa ❤️🤲🏻