Berat turun

Saya 16 minggu . Berat turun dua kilo . Tatau nak makan macam mana lagi dah😵‍💫

5 Balas

sy seblm prgnt 73 masa bukak buku 62.. skrg dh 20 minggu 59. loya tu dh x ada dh makan kerap tp berat x naik lagi

sama..sy turun 3 kilo...sy mmg obes..so sy diet...baby alhamdulillah makin besar jgk.. 16 week jgk

normal tu sis. saya pun turun 3kg awal2 tu. masuk 2nd trimester baru mula naik balik slow2.

Takpa makan je apa yg boleh. Saya dulu pun turun 3kg awal pregnant. Pastu nanti naik balik

normal sis.. sy sndri pon trun 5 kilo 🤣 now dh 18 week dh msih trun lgi