BERAT TAK DAPAT DIKAWAL☹️

Hi ibu ibu . Saya nak tanya, saya sekarang dah pregnnt 6 bulan. Tapi dalam masa sebulan ja start 25hb april sampai kelmarin, berat naik sampai 8 kilo dah😥 macam mana ya nak kawal berat? Sebab makan saya takda la banyak banyak sekali makan , cuma kerap ja . Hm😥

2 Balas

sy pun x tau sis mcmna nak kawal berat ni. anak 1st dari 52kg ke 79kg, anak ke2 53kg ke 78kg, yang ke3 ni xtau lagi mcmna..sekarang 16w dah 68kg 😅.

🤭 xpe la pn janji baby sihat