28w kepala bby d bwh

28w mmg kpala bby dh kt bwh ya? smlm scan, kata doc kepala bby dh kt bwh .. ☺️

20 Balas

Normal tu . Baby ada ruang lgi nk berpusing. Saya baby 37w mcm tu baru kepala baby maintain je kat bawah

Oky. Cuma tak masuk laluan je. Saya 28msh kat atas dh 30 bru turun ke bawah kepala nya .

Sy pun 28w kepala ank dh turun ke bawah..alhamdulillah selamat bersalin msa 37w

Normal je sis.. yg tak normal kalau dah masuk laluan.. sbb bby kan berpusing2..

saya pun 28weeks haritu scan kepala baby kt bawah. dr ckp okay je

Normal. Masih banyak ruang so baby boleh pusing2

Ye mmg kat bawah . Posisi yg btul dah tu

baby mmg mcm tu berpusing2 😊

dia pandai brpusing2 tu sis

Normal je