Sakit bhgian atas (rusuk)

Slm mommies. Sy skarang dh msuk 33weeks. Baru mula sakit, pedih dan senak dbhgian kiri rusuk. Mmg mcmtu ke? Scan dktor kpla bby dh kt bwh, jd dktor ckp sakit sbb kaki kt ats duk tendang2. Semua ibu2 mcm tu eh bila kpla bby dh kt bwh? Ada yg sakit kt ats jgk mcm sy? #firstmom

3 Balas

Ye normal. Btul kata dktr tu.. Nti dh bsalin rindu moment tu

2y ago

Ye, sy dlm pantang skrg ni. Kaki anak kuat tendang2 bila dh lahir, sama mcm dlm rahim 😂

31 week dah sakit ..its normal

2y ago

Ye sis trimester tiga macam macam rahim sdg bersedia dgn baby .. kan pasti lain org lain sakit itu ada but its all preparation soon false contraction

Sama saya jugak #33week

2y ago

haah tambah kalau mengeliat Tu aduhh tapi lega sekejap sebab tampung beban kat perut...