ᴘʀᴇɢɴᴀɴᴄʏ

ʜɪ ᴍᴏᴍᴍʏ ɪɪ ? ɴᴀᴋ ᴛᴀɴʏᴀ ɴᴏʀᴍᴀʟ ᴋᴇ sᴀᴋɪᴛ ɪɪ ʙᴀʜᴀɢɪᴀɴ ᴅᴇᴋᴀᴛ ʙᴀᴡᴀʜ,sᴇʙᴀʙ sᴀʏᴀ ғɪʀsᴛ ᴛɪᴍᴇ ɴɢᴀɴᴅᴜɴɢ, ᴅɪᴀ ᴘᴜɴʏᴀ sᴀᴋɪᴛ ᴛᴜ ᴛᴀᴋ ʙᴏʟᴇʜ ɴᴀᴋ ʙᴀᴡᴀᴋ ʙɪɴᴄᴀɴɢ? ᴛᴇʀᴜᴛᴀᴍᴀ ᴛɪᴍᴇ ɴᴀᴋ ʙᴀɴɢᴜɴ ᴅᴀʀɪ ᴛɪᴅᴜʀ ɴ ᴛɪᴍᴇ ɴᴀᴋ ᴘᴜsɪɴɢ ᴍᴀsᴀ ᴛɪᴅᴜʀ. sᴀʏᴀ ᴅᴀʜ ɴᴀᴋ ᴍᴀsᴜᴋ 39 ᴡᴇᴇᴋs

2 Balas

ʙᴀʀᴜ sᴇᴍᴀʟᴀᴍ ʙᴀʟɪᴋ ᴅᴀʀɪ ᴋʟɪɴɪᴋ ᴍᴄ ᴄᴇᴋ ᴅɪᴀ ᴄᴀᴋᴀᴘ ᴛᴇᴍᴘᴀᴛ ʙʙʏ ɴᴀᴋ ᴋᴜᴀ ᴛᴜ ᴛᴀᴋ ʙᴜᴋᴀᴋ ʟᴀɢɪ, ᴛᴀᴘɪ ʀᴀsᴀ sᴀᴋɪᴛ ᴛᴜ ᴛᴀᴋ ʙᴏʟᴇʜ ɴᴀᴋ ʙᴀᴡᴀᴋ ʙɪɴᴄᴀɴɢ

tkt2 nk bersalin kot sis..Sb sakit kt bwah tu sllunya tnda dh nk kuar bby..Sis rujuk doc tpi tkt nk bersalin n kuar...

Soalan berkaitan