🌸ᴊᴀɴᴛɪɴᴀ ᴀɴᴀᴋ ᴅᴀᴘᴀᴛ ʟɪʜᴀᴛ sᴇᴛᴇʟᴀʜ ʙᴇʀᴀᴘᴀ ʙᴜʟᴀɴ ʏᴇʀ?

🌸🤰🏻ʜɪ ᴘᴀʀᴀ ɪʙᴜ.. sᴀʏᴀ ғɪʀsᴛ ᴍᴜᴍ .. ɴᴀᴋ ᴛᴀɴʏᴀ ʙᴇʀᴀᴘᴀ ʙᴜʟᴀɴ ʙᴀʀᴜ ᴅᴀᴘᴀᴛ ᴛɢᴋ ᴊᴀɴᴛɪɴᴀ ᴀɴᴀᴋ??#firstmom #firstbaby

24 Balas

Bergantung pada kerjasama baby dlm rahim tu dan kepandaian doc yg scan tu mahir ke x.. hehe.. sbb nasib la.. seawal 18w blh tau dah janin. Ramai ckp kalau anak laki senang sikit scan, kalau anak perempuan ni ssh sikit sbb kdg confius ngan tali pusat dia. Ada sesetengah kes yg scan prmpn, keluar lelaki dan sebaliknya. Ada yg sampai nak bersalin xtau jantina anak pun. Apa pun moga dipeemudahkan urusan.

better pergi selepas 21 week keats,time tu dah ckup sifat. sebelum scan tu kena pjuk baby dgn try mkn benda manis or mknn favorite ,In sha Allah baby boleh bgi kerjasama.

24 minggu..Baru Baby tayang jantina dia. tp dari awal. da agak baby girl. sebab heartbeat baby 150..

2y ago

saya heartbeat baby 120-130 je setiap kali,scan dua kali 22w n 28w baby girl,hrp bersalin nti btul2 girl sbb baju2 dh beli untuk girl,x smpi sebulan lg nak bersalin

saya scan masa 19minggu. pastu check up kk 21munggu, doktor scan ternampak juga jantina

saya dpt tgok gender dia masa 20week. tapi ikut juga ,baby bagi kerjasama ke tak.

saya first scan dpt tau gender since 16w, then 18w scan lagi pun masih gender yang sama 🥰

2y ago

wahhh awalnya sis

20minggu keatas dah blh nmpk tpi tngok keadaan baby gak bgi kerjasama atau tk

Saya 29 minggu pun tk tau lgi jantina...dah 4 kali scan baby asyk kepit je

aku kandungan 6 bulan dah dapat tinguk jantina .😍

sye scan 15 weeks alhamdulillah dah thu jantina baby