18w2d - baby bump

normal ke baby bump nampak x nampak mse 18w? sbb semua auntie say perut kcik ? 1st child

25 Balas

Normal for 1st pregnancy.. Biasanya mmg npk kecil.. When it comes to 2nd pregnancy or so on.. Baru nampak baby bump even baru 3bulan pun kdg² dah blh npk.. Like mine. 😄😄

Perut kecil masa mengandung takda masalah, yg penting BMI kita normal...most important jaga tahap gula dalam darah dan tekanan darah serta HB kita kena jaga..

Normal sis.. Lagi2 anak 1st.. Sy dulu dh 4bulan p la baby expo tgk2 brg baby.. Lgsg xde promoter dtg promote barang kat saya😂😂 perut kecik mcm buncit aje..

Normal sis..6 bulan pn bole pkai jeans lg..baby 1st mmg kecik..tp tgu 8 ke 9 bulan..mmg xlaat jln sis..ignore je apa org ckp jnji doc check sihat n normal.

Sabar sis.. normal je tu.. tgu 20 weeka ke atas mcm tu baru nmpk baby bump.. saya pon 2st baby.. biarlh org ckp perut kecik.. penting ade baby.. kann..

biasanya first baby prut cpat mmbesar .. maybe blom laa kot .. dlam 25 minggu ke atas bru akn nmpak sikit ..

1st child mmg baby bump lmbt besar..sy dlu pun mcm tu waktu preggy 1st child, 20weeks baby bump x nmpk lgi

Normal ank pertama..sama gn sya dh 4buln masih sama tpi kkadang risau jgk.bnykkn brrdoa

Bru 18w kot .ignore jew.. Nnt u akn stress.. During pregnancy say no to stress

Baby kecik dlm perut xpe,senang nk keluar kan..yg penting bby sihat..