Muka naik bintik merah mcm jerawat

Kenapa yea muka baby naik bintik2 merah? Macam mana nak hilangkan? 😮‍💨😮‍💨

Muka naik bintik merah mcm jerawat
6 Balas

klau sy gune mandian youbaby n krim snowhitee..kejap hilang.kulit bb jd camtu normal..byk faktor kulit sensetif pd persekitaran habuk.. material pakaian..udara n suhu..sabun basuh pakaian..ruam susu..kena cium

Anak sy pun sama. Pantang kna cium naiklah bintik merah ni. Sy sapu vaseline kat muka baby. Elok sikit. Noleh cuba gun sudocream

Beli snow White treatment. In sya Allah berkesan.

dulu anak Saya pun sama, masa 1 bulan..

1y ago

I dah try pakai mcm² baby cream utk tu ruam, last² kawan I recommend guna snowy treatment lotion warna pink, lepas guna tu 1 minggu dah turun semua ruam, I sapu pagi dgn petang utk anak Saya. sis boleh Cuba.

saya sapukan youbaby cream..

maybe sensitif pada habuk